Zomerbar

Zomerbar

In een strandstoel met je voeten in het zand of in een hangmat met een heerlijke cocktail in je hand: in de bocht van de Schelde aan de Sloepenweg vind je deze zomerse oase. Dé plek voor verkoelende drankjes en heerlijk eten met vrienden tijdens een spelletje petanque, terwijl kinderen zich amuseren in de fantasierijke speeltuin. Verlang je naar een momentje voor jezelf? Pak dan een (luister) boek uit de goedgevulde Zomerbibliotheek. 

 

De Zomerbar is ook onze circusplek, waar de beste circusgezelschappen van het moment hun tent opzetten:

Op 30 juni, 4 en 25 augustus dans je met je voeten in het zand onder het maanlicht tijdens onze Full Moon parties en gaan we langer door dan gewoonlijk! 

 

 

BEREIKBAARHEID VAN DE ZOMERBAR

Kom met de fiets naar de Zomerbar: we voorzien een ruime fietsenparking met fietsenrekken. Gebruik maken van een deelfiets? Je kan met Cloudbike een fiets lenen, voor onze deur is een pick up/drop off zone. Wegens werken in de omgeving van de Zomerbar zijn parkeerplaatsen voor de auto beperkt. We voorzien enkel parkeerplaatsen voor houders van een gehandicaptenkaart. 

 

De stad Antwerpen voerde op 1 februari 2017 een lage-emissiezone (LEZ) in. Hierdoor mogen niet alle voertuigen rijden in de binnenstad en op Linkeroever. Voertuigen die niet aan de voorwaarden voldoen, krijgen een boete. Bovendien zijn er heel wat werken gaande in Antwerpen. Hou daar rekening mee als je naar een voorstelling gaat, en vertrek ruim op tijd. 

 

www.slimnaarantwerpen.be
lez.antwerpen.be

25 JUNI T/M 2 SEPTEMBER

dagelijks van 14u tot middernacht

GRATIS TOEGANG

OPENBAAR VERVOER:
-Halte MAS: Tram 7 + 11 min. wandelen
-Halte Royerssluis: Bus 763, 764 + 10 min. wandelen

Locatie: 
Zomerbar, Sloepenweg
drinken
eten
toegankelijkheid
spraakniveau1