Word vrijwilliger

Word vrijwilliger

Zomer van Antwerpen? Da's twee maanden lang een zomer vol circus, muziek, film en theater in de hele stad, op onverwachte locaties. Elk jaar kunnen we rekenen op een tweehonderdtal fantastische vrijwilligers om de Zomer mee te realiseren. 

Op 10 april 2019 organiseren we weer een Vrijwilligerscafé, waar je welkom bent voor een drankje en een babbel. Vrijwilligers van afgelopen jaar en de medewerkers van Zomer van Antwerpen vertellen je graag wat vrijwilliger zijn bij ons nu eigenlijk inhoud. Tussen 10 april en 14 mei kan je je officieel aanmelden als vrijwilliger voor ZvA 2019.

Via onderstaand formulier kan je je al opgeven als geïnteresseerde, dan houden we je per mail op de hoogte van het inschrijvingsmoment en ander nieuws.  

Werk je voor een organisatie die mensen coacht op weg naar vrijwilligerswerk en zou je willen kijken wat we voor het festival van 2019 voor elkaar zouden kunnen betekenen? Contacteer Samuel Pinillos op samuel@zva.be

 Wat bieden we?
° Een crew t-shirt van Zomer van Antwerpen
° Werkzaamheden passend bij jouw interesses en capaciteiten
° De vrijwilligersbrunch tijdens het festival
° Uitnodigingen voor try-outs 
° Jetons voor gewerkte shifts, deze kan je inwisselen voor drankjes bij de verschillende bars
° Een spectaculair eindfeest
° Door het jaar heen ontvang je de vrijwilligersnieuwsbrief en verwelkomen we je op onze vrijwilligerscafé's en de jaarlijkse uitstap 
° Een gezellig festival en oneindig veel dankbaarheid

Wat vragen we?
° Enthousiasme, betrokkenheid en inzet
° Beschikbaarheid voor enkele shifts in aanloop naar en/of tijdens het festival. We zoeken helpende handen vanaf april tot half september.

Als je een speciaal statuut hebt (bv. werkzoekende, in ziekteverlof, in een procedure voor een verblijfs- en/ of werkvergunning,..) kan je op de website van vrijwilligerswerk.be al eens kijken wat je kan doen om als vrijwilliger aan de slag te gaan. 

Heb je vragen? Stuur dan een mailtje naar zomer@zva.be of bel naar 03 224 85 20