Tickets

Ticketinfo

Nieuwe regeling ticketverkoop!

De ticketverkoop start op zaterdag 10 juni om 10u. Om zoveel mogelijk mensen de kans te geven tickets te kopen, gaat de verkoop in de Zomerfabriek niet meer door. In plaats daarvan kan je meteen online en telefonisch bestellen!

 

Online:

Telefonisch:

  • 10 juni tot 31 augustus van 10u tot 20u
  • op 078 05 40 50 (zonaal tarief)

Balie Zomerhuis:

  • Zomerbar, Sloepenweg
  • 26 juni tot 30 augustus
  • maandag, dinsdag 18u tot 21u30
  • woensdag tot zondag 14u tot 21u30

Maximum 8 tickets per voorstelling

Je kan voor elke voorstelling maximum 8 tickets bestellen. Op die manier kunnen we meer mensen de kans geven om tickets te kopen. Als je (nieuw samengesteld) gezin meer dan 8 personen telt, vragen we een schriftelijk bewijs van je gezinssamenstelling. (bv. trouwboekje, geboorteakte, identiteitskaarten...). Breng een kopie mee naar de ticketbalie of mail dit naar ticketing@zva.be als je telefonisch bestelt. Bij online bestellen kan je niet afwijken van de maximum 8 tickets per voorstelling.

Kinderen

Doorgaans programmeren we voorstellingen waar ook kinderen van kunnen genieten. Bij elke voorstelling wordt een minimumleeftijd aangegeven. Om misverstanden te vermijden vragen we je om dit goed na te kijken voor je bestelt. Soms zijn voorstellingen voor werkelijk alle leeftijden. Dan geldt dat tickets nodig zijn voor kinderen vanaf 1 jaar.

Wachtlijst

Een uur voor de voorstelling wordt ter plaatse een wachtlijst aangelegd. Een plaatsje op de lijst biedt geen garantie op een ticket, maar de kans is wel groot. Vooral bij voorstellingen met veel zitjes, zoals de circussen, maak je kans op een ticket.

Ticketmarkt

Is de voorstelling van je keuze uitverkocht? Koop tickets over van andere Zomerfans! Op de website zie je onder ticketmarkt voor welke voorstellingen er tickets in de aanbieding zijn. Of plaats zelf een zoekertje als je tickets zoekt of verkoopt. De ticketmarkt verschijnt vanaf juni op de website.

Betalen

Betalen bij online verkoop kan met Bancontact, Visa of Mastercard.
In het Zomerhuis kan je contact, met Bancontact, Visa of Mastercard betalen.
Aan de ticketbalie van andere festivallocaties kan je enkel contant betalen.
Bij een telefonische bestelling betaal je met Visa of Mastercard.
Telefonisch kan je ook een reservatie plaatsen en via overschrijving betalen. Onbetaalde reservaties vervallen drie werkdagen na de besteldatum.
Per telefonische of online bestelling worden € 2 transactiekosten gerekend.

E-tickets

Na ontvangst van je betaling krijg je je tickets via e-mail. Druk ze af (maximum 1 ticket per pagina) en breng ze mee naar de voorstelling, waar ze gescand worden. Tickets kunnen ook op je smartphone gescand worden. Bestel je telefonisch en heb je geen e-mailadres, dan ontvang je je tickets per post.

Algemene voorwaarden tickets

Tickets kunnen niet omgeruild of terugbetaald worden. Bij annulatie van een voorstelling of wanneer een voorstelling vóór de helft van het stuk wordt stopgezet, worden de tickets per uitzondering wel omgeruild of terugbetaald door de organisatie. Voorstellingen beginnen stipt. Laatkomers worden niet meer binnengelaten, tenzij er een pauze is. Het maken van beeld- of geluidsopnames is verboden. Bij ontvangst van het ticket ziet de houder af van elke schade-eis tegenover de directie of organisator en elke andere derde, betrokken bij de inrichting of organisatie. Op uw aankoop van tickets is geen wettelijke zichttermijn van zeven dagen van toepassing.