Jobstudentfuncties ZvA 2019

Jobstudentfuncties ZvA 2019

Zomer van Antwerpen? Da’s van half juni tot en met begin september 2019 een zomer vol circus, muziek, film en theater in de hele stad, op onverwachte locaties, voor werkelijk iedereen. Om de komende festivaleditie onvergetelijk te maken, zoeken wij Zomerfans met goesting in avontuur.

Op zoek naar werkervaring in een internationale festivalomgeving? Beschikbaar in juli en/of augustus en in het bezit van een aanpakkers-mentaliteit? We want you in our Zomer-crew

Wat?
Type: voltijds, jobstudentstatuut
Periode: verschillend, juni - juli – augustus 2019

Wat doe je?
Er zijn verschillende jobstudentfuncties beschikbaar tijdens de Zomer.  

- BARVROUW/-MAN  (juni/juli/augustus)
Op verschillende locaties in Antwerpen baten we tijdens de zomermaanden bars uit. We hebben kleinere bars bij onze theaterlocaties maar ook de Zomerbar op de Sloepenweg en de Zomerfabriek aan de Minkelersstraat vallen binnen ons programma. Voor deze bars zoeken we personeel om alles op rolletjes te laten draaien. Je bent sociaal, je werkt georganiseerd, je hebt ervaring in de horeca én een goeie pint tappen is voor jou een koud kunstje. Minimumleeftijd 18 jaar.  

- ASSISTENT TICKETING COORDINATOR (mei/juni/juli/augustus)
Voor een deel van het Zomer van Antwerpen programma wordt tickets verkocht. Samen met onze ticketingverantwoordelijke leid je de kaartverkoop in goede banen. Je staat klanten telefonisch en per mail te woord, zorgt voor een administratieve afhandeling en draagt oplossingen aan daar waar nodig. Je verzorgt ook de kaartverkoop in het Zomerhuis op de Zomerbar en soms ook op andere locaties. Deze functie vraagt een langer engagement: van een paar dagen in mei tijdens de opstart tot aan een volle agenda in de maanden juli en augustus. Minimumleeftijd 18 jaar.

- URBAN SPORT & DANCE MONITOR (juli/augustus)
Op de Zomerfabriek, de Urban hotspot in Antwerpen Berchem, zijn urban sports & dance faciliteiten voorzien. Jongeren zijn gedurende de zomermaanden welkom voor street football, panna football, street basket, tricking, skating, urban dance etc. We zoeken mensen om de activiteiten te coördineren en af en toe een competitie of battle te organiseren.

- ENQUÊTEUR (deeltijds juli en augustus)
In het bezit van een portie gezonde nieuwsgierigheid? Wij ook! We zoeken een enquêteur die op de verschillende locaties van Zomer van Antwerpen ons publiek bevraagt over hun ervaringen. Je doorkruist de stad in de maanden juli en augustus, dus een fiets is handig. Minimumleeftijd 18 jaar.

- ROADIE MUZIEK IN DE WIJK (juli/augustus)
Muziek in de Wijk, onze concertreeks op Antwerpse pleinen, is op zoek naar een roadie. Je staat, samen met de coördinator en de geluidstechnici in voor de opbouw en afbouw van het podium, het plaatsen en wegnemen van muziek- en geluidsinstallaties en de opbouw van onze infostand. Je zorgt bovendien voor een goed verloop van de concerten in het algemeen. Heb je al ervaring in podiumtechniek, op- en afbouw van geluidsinstallaties? Dan heb je een streepje voor! En zeker als je wat Engels, Frans of Spaans spreekt.

Jouw kwaliteiten
-Zin in een onvergetelijke Zomer
-Zin om anderen een even fantastische zomer te bezorgen
-Je bent vooral een doener
-Je bent sociaal, open en een goede communicator
-Afspraken nakomen is voor jou easy-peasy
-Occasioneel weekend- en avondwerk schrikken jou niet af (de roadie voor Muziek in de Wijk werkt altijd van woensdag t/m zondag!)
- Je woont bij voorkeur in Antwerpen

Zin in de Zomer?
Stuur je motivatiebrief en cv ten laatste 1 april 2019 naar sollicitatie@zva.be. Vermeld ook duidelijk voor welke functie je solliciteert.