FAQ

VEELGESTELDE VRAGEN

De data van volgend festival, info over het programma en de brochure: het antwoord op je vragen vind je hier. We vullen de veelgestelde vragen in aanloop naar de 25e festivaleditie aan met extra informatie over kaartverkoop, bereikbaarheid etc.

Wanneer vindt het volgende festival plaats?
De 25e editie van Zomer van Antwerpen vindt plaats van 21 juni t/m 1 september 2019 op verschillende, verrassende locaties in- en rond Antwerpen.

Wanneer is het programma beschikbaar?
28 mei 2019 maken we ons programma wereldkundig. Vanaf dan kan je al onze evenementen op de website of in onze brochure terugvinden. 

Ik las dat jullie 28 mei je verjaardag vieren. Wat houdt dat in?
Op 28 mei is iedereen in de avonduren welkom voor een grote, gratis voorstelling op het terrein van Zomer van Antwerpen: ODYSSEE van Theater Gajes. De deuren van het terrein openen om 19u30, de voorstelling begint om 20u30. Iedereen is welkom, je hoeft niet te reserveren. 

Wanneer start de kaartverkoop?
De kaartverkoop start zaterdag 8 juni 2019. Hierover volgt binnenkort meer informatie.

Ik ontving de programmabrochure vorig jaar per post, krijg ik deze het jaar daarop automatisch weer in mijn brievenbus?
Elk jaar starten we met een schone lei / adressenlijst. Klik hier om je in te schrijven op onze adressenlijst. Omdat we onze voetafdruk klein willen houden, versturen we maximaal 3000 exemplaren per post. Inschrijven kan nog tot en met 20 mei. Snel zijn, is de boodschap!

Wat staat er zoal op jullie programma?
Verwacht een combinatie van muziek uit de vier windstreken, het beste uit het (inter)nationale circus, sterk visueel theater, dans op de meest ondenkbare plekken en tal van uitzonderlijke evenementen en installaties. Ons volledige programma kan je op onze website of in onze brochure terugvinden. 

Het programma van de Zomerfabriek aan de Minkelerstraat is ook van onze hand: wie houdt van urban sports, feestjes, muziek, jam sessies en spoken word kan hier een hele zomer terecht.

Ik heb een voorstel voor een (theater)project, hoe kan ik dit indienen?
Heb je een concreet project, of speel je met het idee een voorstelling op locatie te brengen die past in de zomerprogrammatie voor een komende editie? Bezorg ons audio- en videomateriaal, een biografie, technische fiche, aantal groepsleden, tourneeplanning, financiële voorwaarden etc. Alle info dien je te mailen naar programma@zva.be. We proberen al het materiaal te bekijken, maar we kunnen niet iedereen een persoonlijk antwoord sturen. Wij contacteren je indien je project past binnen onze programmatie.

I have a proposal for a project/performance at Zomer van Antwerpen. How can I apply?
You can submit your proposal with as much detailed information as possible to programma@zva.be. Film- and audio materials, biography, technical rider, number of performers/crew, tour planning, financial conditions: everything is welcome. We will check it out, but due to the large number of proposals we can not give everybody a personal reply. We will contact you in case we think the performance is a perfect fit for our festival. We are looking forward to receiving your proposal!

Ik wil graag op de hoogte gehouden worden van Zomer-nieuws. Waar kan ik jullie volgen?
Je kan je aanmelden voor onze nieuwsbrief, ons volgen via FacebookInstagram en Twitter.

Ik ben iets kwijt geraakt op een van jullie locaties/ ik heb iets gevonden op een van jullie locaties
Iets verloren? Bel met het Zomer van Antwerpen kantoor (+32) 3 224 85 20 of mail naar zomer@zva.be Iets gevonden? Geef het af aan ​een van onze medewerkers.  

Ik wil graag meewerken aan de Zomer. Kan dat?
Elk jaar lanceren we in februari en maart vacatures voor een aantal tijdelijke Zomer-jobs. Je vindt deze op de vacature-pagina. We zoeken jaarlijks ook jobstudenten om de verschillende bars mee draaiende te houden. Niet op zoek naar een job maar wil je je inzetten als vrijwilliger? Meer informatie over vrijwilligen bij de Zomer vind je op onze Vrijwilligers-pagina.  

Ik zie mezelf op een foto staan van Zomer van Antwerpen, maar heb de fotograaf hier geen toestemming voor gegeven. Waar kan ik hiervoor terecht?
We dragen de grootste zorg voor je persoonsgegevens. Foto’s vallen daar ook onder. Gedurende het festival kan je onze festivalfotografen tegenkomen. Indien mogelijk zullen zij op voorhand toestemming vragen om een foto van je te maken. Mocht je jezelf tegen komen op één van onze gepubliceerde foto’s en je hebt hier geen toestemming voor gegeven, contacteer sanne@zva.be

Ik heb een andere vraag over mijn persoonsgegevens binnen Zomer van Antwerpen. Waar kan ik terecht?
Hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens, lees je in ons privacy beleid. Heb je aanvullende vragen? Contacteer sanne@zva.be